طراحی سایت بدون کدنویسی

طراحی سایت بدون کد نویسی

وردپرس یکی از برنامه ها و نرم افزار های رایگان می باشد که با دانلود پلاگین المنتور میتوانید رایگان و بدون یک خط کد نویسی سایت طراحی کنید. در این مقاله به صورت کاملا حرفه ای به شما آموزش خواهیم داد که چگونه می توانید یک وب سایت را بدون نیاز به کد نویسی از صفر طراحی کنید و نیاز خود را برطرف کنید.

آنچه خواهید خواند

مزیت طراحی سایت بدون کد نویسی

  • قیمت پایین تر در طراحی سایت بدون کدنویسی
  • طراحی سریع تر به دلیل قابلیت کشیدن و رها کردن نرم افزار های طراحی سایت

طراحی سریع تر سایت بدون کد نویسی

یکی از مهم ترین مزیت هایی که طراحی سایت بدون کد نویسی دارد مسئله صرفه جویی در زمان می باشد، به دلیل اینکه ابزارهایی که به واسطه آن ها کار طراحی سایت را انجام می دهیم از قابلیت هایی مانند درگ اند دراپ یا به اصطلاح فارسی کشیدن و رها کردن استفاده می کنند به وسیله آن ها به راحتی و خیلی سریع میتوان سایت درست کرد.

قیمت پایین تر طراحی سایت بدون کد زنی

اگر به دنبال طراحی سایت با قیمت پایین تر می باشید به شما توصیه میکنم که از طراح وب سایت خود بخواهید که سایت را بدون کد نویسی و با استفاده از cms های موجود مانند وردپرس و استفاده از افزونه های رایج مانند المنتور و ویژوآل کامپوزر درست کند زیرا که به دلیل آنکه انرژی کمتری برای طراحی سایت گذاشته می شود قیمت تمام شده آن نیز به شدت کاهش می یابد. 

معایب طراحی سایت بدون کد نویسی

  • محدودیت و ایجاد کد های اضافی
  • امنیت کمتر نسبت به سایت های اختصاصی

محدودیت و کد های اضافی

یکی از مهم ترین معایبی که طراحی سایت بدون کد نویسی برای یک طراح ایجاد میکند محدودیت هایی می باشد که پلاگین ها و سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس برای یک طراح ایجاد میکنند برای مثال درنظر بگیرید که در افزونه المنتور بخواهیم دو ردیف ایجاد کنیم و در هر ردیف از حداقل تگ div استفاده کنیم به دلیل اینکه المنتور تمامی کدها را اتوماتیک ایجاد میکند این مسئله شدنی نخواهد بود و نیاز است که به صورت دستی کد نویسی کنیم جهت اثبات این موضوع به تصویر زیر دقت کنید. 

elementor-problem
handcodesiteyek

اگر به دو تصویر بالا با دقت نگاه کنید متوجه این موضوع خواهید شد که برای ایجاد دو سطر یا به عبارتی دو ردیف که فقط حاوی یک تگ p باشد در افزونه المنتور تعداد بسیار زیادی کد های اضافی تولید می شود در حالی که همان دو ردیف را میتوان با 6 خط کد ساده html ایجاد کرد، این موضوع تاثیر بسیار زیادی در کیفیت سایت طراحی شده و همچنین مسئله سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجوگر خواهد داشت. 

امنیت کمتر سایت های طراحی شده بدون کد نویسی

با توجه به اینکه سایت هایی که بدون کد نویسی طراحی می شوند از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده می کنند و برای همه شناخته شده می باشند به طوری که با در نظر گرفتن open source بودن وردپرس(یعنی کدهای وردپرس برای همه قابل دسترسیه) و امکان پی بردن به ساختار و معماری دیتابیس و بسیاری دیگری از نکاتی که برای یک هکر حائز اهمیت می باشد، امینیت کم آن جای تعجبی ندارد.

ابزار های طراحی سایت بدون کدنویسی

برای طراحی سایت بدون کد نویسی ابزار های بسیار زیادی وجود دارند که در ادامه به معرفی و توضیح در خصوص هر یک از آن ها می پردازم اگر بخواهیم ابزار های طراحی سایت بدون کد نویسی را به چند دسته تقسیم کنیم میتوانیم ابزار های قدیمی مانند پلاگین visual composer را در یک دسته قرار دهیم و ابزار های جدیدی مانند elementor را در دسته دیگر قرار دهیم زیرا در زمان اجرای کار و طراحی این دو ابزار با وجود شباهت فراوان ماهیت کاملا متفاوتی با یک دیگر خواهند داشت، توصیه ما این است که بین المنتور و visual composer تنها و تنها المنتور را به دلیل کارایی بسیار بالا تر انتخاب کنید.

visual composer یکی از افزونه های پولی وردپرس می باشد که برای طراحی سایت از آن استفاده می شود، در حال حاضر به دلیل کارایی و کیفیت بالاتر افزونه المنتور استفاده از افزونه visual composer به شدت محدود شده است و کاربران کمتری تری نسبت به المنتور از آن استفاده می کنند، گواه این مسئله نیز تعداد نصب های بسیار کمتر ویژوال کامپوزر نسبت به المنتور می باشد، به تصویر زیر دقت کنید.

تعداد نصب المنتور

 

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید تعداد نصب افزونه المنتور 5 میلیون می باشد در حالی که تعداد نصب افزونه ویژوال کامپوزر تنها 80 هزار عدد می باشد. 

المنتور یکی دیگر از ابزار های طراحی سایت وردپرس بدون کد نویسی می باشد و همانطور که قبلا نیز به آن اشاره کردیم، تعداد نصب بسیار بالایی در حد 5 میلیون نصب فعال دارد، افزونه المنتور به شما کمک می کند که به صورت ویژوال و بدون نیاز به کد نویسی یک وب سایت را از ابتدا طراحی و پیاده سازی کنید، یکی از ویژگی های مهم افزونه المنتور استفاده از تکنولوژی های جدید جاوا اسکریپت می باشد. 

 

افزونه المنتور قابلیت توسعه داشته و به کمک یک ساختار توسعه پذیر بر مبنای معماری mvc این امکان را به شما می دهد که المنت های دلخواه خود را در آن ایجاد کنید و فارغ از اینکه به وسیله یک ابزار کمکی یا اصطلاحا web builder (به معنای سازنده صفحات وب به صورت اتوماتیک و غیر دستی) در حال راه انداری یک وب سایت می باشید میتوانید وب سایتی با کیفیت داشته باشید، جهت یافتن اطلاعات بیشتر در زمینه توسعه المنتور و ساختن ویجت های دلخواه به لینک زیر مراجعه کنید. 

https://developers.elementor.com/creating-a-new-widget

 

cms چیست و چرا از آن استفاده می کنیم ؟

cms مخفف content management system به معنای سیستم مدیریت محتوا می باشد در اصل یک سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری می باشد که وظیفه کمک در تولید و تغییر هرچه آسان تر محتوای دیجیتال را بر عهده دارد، برای مثال وردپرس یکی از نرم افزار های مدیریت محتوا است و این امکان را به شما می دهد که بدون نیاز به کد نویسی وب سایت طراحی کنید، البته وردپرس یک نرم افزار نیمه آماده بوده و امکان توسعه و برنامه نویسی آسان تر را نیز فراهم می کند.

به دو دلیل از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنیم، یکی امکان طراحی سایت بدون کد نویسی و دلیل دوم امکان توسعه آسان تر در صورتی که بخواهیم یک وب سایت را با کد نویسی راه اندازی کنیم. 

در اصل وردپرس به دو فرآیند طراحی سایت با کد نویسی و بدون کد نویسی کمک بسیار شایانی می کند، بنابراین جهت راه اندازی یک وب سایت برای راحتی بیشتر و سرعت بیشتر در انجام آن از سیستم های مدیریت محتوایی مانند وردپرس استفاده می کنیم. 

پلاگین های طراحی سایت بدون کد نویسی

در ادامه برای آنکه هر چه بیشتر شما را با موضوع طراحی سایت بدون کد نویسی آشنا کنم بهترین پلاگین ها جهت انجام این کار را به شما معرفی میکنم، همانطور که در ابتدای این مقاله نیز به پلاگین المنتور اشاره کردیم در ادامه در نظر داریم افزودنی های ضروری آن را به شما معرفی کنیم، همچنین لازم میدانیم درباره پلاگین ووکامرس، wpml، نیز توضیح دهیم.

  • پلاگین wpml
  • پلاگین المنتور
  • پلاگین المنتور پرو
  • افزودنی پاور پک (power-pack add-on)
  • افزودنی آلتیمیت اد آن (ultimate add-on)
  • افزودنی ووکامرس برای المنتور(woocommerce for elemntor add-on)

تفاوت افزودنی با افزونه چیست؟

قبل از معرفی هر یک از افزونه های نامبرده شده بپردازم لازم می دانم تفاوت افزونه یا پلاگین را با افزودنی توضیح دهم، افزونه یا پلاگین یک برنامه مکمل مستقل می باشد که برای تکمیل کاربرد های وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر ساخته می شود و در هر سیستم مدیریت محتوایی نام منحصر به فرد خودش دارد در وردپرس به آن پلاگین میگویند در حالی که در سیستم مدیریت محتوای جوملا نام آن ماژول است. 

این برنامه مکمل مستقل گاها انقدر بزرگ و کاربردی می باشد که برای تکمیل شدن خودش نیاز به افزونه های دیگری ایجاد میشود، افزونه هایی که پلاگین ها را تکمیل تر کرده و به قدرت و کارایی آن ها اضافه می کنند افزودنی میگویند و نام آن ها به اصطلاح add on می باشد.

پلاگین wpml

این پلاگین در دو یا چند زبانه کردن وردپرس کاربرد دارد و به کمک آن می توانید علاوه بر اینکه وب سایت شما به زبان فارسی می باشد بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی کنید وب سایت را چند زبانه کنید. 

پلاگین المنتور پرو (Elementor pro)

المنتور را چندین بار معرفی کردیم اما در مورد نسخه پولی آن یعنی المنتور پرو هیچ توضیحی ندادیم، اگر به مخزن وردپرس جهت دانلود المنتور مراجعه کنید به صورت رایگان قادر به دانلود هستید در حالی که برای دانلود elmentor pro باید هزینه بپردازید دلیل این موضوع نیز پولی و غیر رایگان بودن المنتور است، در سایت های خارجی قیمت المنتور ماهانه 200 دلار می باشد در حالی که در سایت های ایرانی قیمت بسیار مناسب تری دارد.

 

در نظر داشته باشید که افزونه المنتور پرو به علاوه افزودنی آلتیمیت و ووکامرس برای المنتور تنها وتنها در سایت یک به صورت رایگان قابل تهیه می باشد در صورتی که میخواهید آن ها را به صورت رایگان تهیه کنید در قسمت کامنت ها درخواست خود را ارسال کنید

افزودنی پاور پک

افزودنی پاور بک یکی از افزونه های کمکی المنتور می باشد که بعد از نصب کردن المنتور نسخه پولی میتوانید آن را نصب کنید، این افزودنی قابلیت های بسیار زیادی مانند پروفایل کاربری ، شمارنده ، تعویض نام افزونه و … را به المنتور اضافه می کند.

خلاصه مطلب

چگونه بدون کد نویسی سایت طراحی کنیم؟

برای طراحی سایت بدون کد نویسی باید اول وردپرس را نصب کنید، سپس افزونه های کاربردی مانند المنتور که وردپرس را به شدت قدرتمند میکنند نصب کرده و نحوه کارکرد آن را یادبگیرید. 

طراحی سایت بدون کد نویسی
کل زمان مورد نیاز: 4 روز
هزینه کل حدود : 300 هزار تومان

ابزارهای مورد نیاز:

کامپیوتر
اینترنت

نرم افزار های مورد نیاز

وردپرس
پلاگین المنتور
تهیه فونت مثلا ایران سنس
قالب 2019 وردپرس یا قالب خام 2020 وردپرس

مراحل راه اندازی سایت بدون کد نویسی

1- تهیه هاست و دامنه
ابتدا باید هاست و دامنه از شرکت هایی که کار آن ها فروش دامنه و هاست می باشد تهیه کنید برای مثال شرکت نت افراز یکی از بهترین شرکت ها در زمینه فروش و ارائه هاست می باشد همچنین شرکت های خارجی مانند hostinger.com یا godaddy.com البته توصیه ما این است که از شرکت های هاستینگ ایرانی استفاده کنید اگر در این زمینه سوالی داشتید گروه طراحی سایت یک جهت تهیه هاست و دامنه نیز گزینه مناسبی می باشد.
2- نصب وردپرس
پس از آنکه هاست و دامنه تهیه کردید نوبت به نصب وردپرس میرسد در این مرحله باید وردپرس را از آدرس wordpress.org دانلود کرده و سپس نصب کنید همچنین در نظر داشته باشید که در زمان نصب وردپرس را روی وردپرس فارسی تنظیم کنید.
3 - راه اندازی دیتابیس
یکی از مهم ترین کارهایی که برای راه اندازی یک سایت بدون کد نویسی باید انجام دهید مسئله راه اندازی دیتابیس و اتصال آن به سیستم مدیریت محتوا برای مثال وردپرس می باشد که برای انجام آن باید یک دیتابیس بسازید و یوزرنیم و پسورد آن را در کادر بالا به همراه نام کاربری دیتابیس وارد کنید.
4 - نصب قالب خام وردپرس
پس از آنکه وردپرس را نصب کردید نوبت به راه اندازی و نصب یک قالب می رسد قالبی که از نظر ما باید خام باشد و حداقل ریسورس و پلاگین را داشته باشد در این صورت می توانید یک وب سایت با کیفیت طراحی کنید زیرا هرچه قدر که ریسورس هایی باعث لود شدن صفحات یک وب سایت می شود کمتر باشد سرعت بارگزاری بیشتر بوده و در نتیجه کاربر از تعامل با سایت راضی تر خواهد بود.
5 - نصب افزونه المنتور
پس از آنکه یک قالب خام روی وردپرس نصب کردید نوبت به ان می رسد که افزونه مشهور، کاربردی و قدرتمند المنتور را نصب کنید این افزونه این امکان را به شما خواهد داد که بدون کد نویسی وب سایت بسیار حرفه ای و زیبا بسازید، البته در نظر داشته باشید که افزونه المنتور دارای نرم افزار های جانبی متعددی به نام اکستنشن یا add-on می باشد که قابلیت و ویژگی های بسیار بیشتری به المنتور اضافه خواهد کرد.
6 - گرفتن ایده و طراحی صفحات سایت
پس از اینکه افزونه المنتور را نصب کردید نیاز است که برای ساختن وب سایت خود از دیگر وب سایت های مطرح ایده بگیرید برای مثال میتوانید به وب سایت https://themes.muffingroup.com مراجعه کنید، این وب سایت با وجود تعداد زیادی از قالب ها و طرح های طراحی سایت که توسط متخصصان ul و ux طراحی شده است به طراحی هرچه زیباتر به شما کمک کند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مقالات

طراحی سایت کلینیک
مقالات

طراحی سایت کلینیک

با بررسی طراحی سایت کلینیک زیبایی، پزشکی، دندانپزشکی  که به صورت ارزان و حرفه ای انجام میشود، به افزایش آگاهی شما کمک میکنیم، تا انتهای

دیدن مقاله
طراحی سایت شرکتی
مقالات

طراحی سایت شرکتی

در این مقاله در خصوص طراحی سایت حرفه و ارزان برای شرکت بازرگانی، مهندسی، خصوصی، پیمانکاری، خدماتی و هواپیمایی صحبت میکنیم، توصیه میکنیم سوالات خود

دیدن مقاله
کسب و کار الکترونیکی چیست
تبلیغات گوگل

کسب و کار الکترونیکی چیست

در این مقاله در خصوص کسب و کار الکترونیکی صحبت می‌کنیم و اطلاعات بسیار مفیدی مانند آن که تفاوت کسب و کار الکترونیکی با تجارت

دیدن مقاله
سئوکار در تهران
مقالات

سئو کار در تهران

اگر به دنبال یک سئو کار مناسب و حرفه ای در تهران می گردید لازم است که شرکت سایت یک را به شما معرفی کنیم

دیدن مقاله